A A A
Tekststørrelse T T T T
Hjem > Skole-meny > 

Nyheter

SysleSkole-IsA

SANG I KIRKEN PÅ NASJONALDAGEN -> FIKK IS!

Våre flinke elever på 3. trinn steppet meget sporty opp med vakker sang i Snarum kirke på nasjonaldagen, da presten uteble fra 17. mai-gudstjenesten. Som takk for hjelpen fikk elevene besøk dagen etter av Modum menighet. Da vanket det is på sangfuglene!
Foto: Eirik Gullord/Bygdeposten

Tinestafetten2017c

TINESTAFETTEN 2017

I et ufyselig og kaldt maivær deltok Sysle-elevene med hele 5 lag under Tinestafetten på Prestfoss onsdag 10. mai. Elevene viste en kjempeinnsats, og det var hele 40 elever fra både 6. og 7. klasse som deltok på stafetten.
Foto: Eirik Gullord/Bygdeposten

Fellessamling 070417

FELLESSAMLING - "PÅ FLUKT"

Fredag 7. april var hele skolen samlet til avslutning på prosjektet skolen har jobbet med denne uka. "På flukt"-prosjektet har satt fokus på flyktninger, solidaritet og fellesskap, og det ble en helt fantastisk samling i gymsalen. Elevene har jobbet på aldersblandede grupper og sluttproduktene ble helt enestående. Elevene har virkelig fått utfoldet seg på mange spennende arenaer i denne perioden.

paaske

GOD PÅSKE

Vi ønsker elever, foreldre/foresatte og ansatte en riktig god påske! Første skoledag etter ferien er onsdag 19. april.

Elevfest 2017

ELEVFEST 2017

Torsdag kveld arrangerte elevrådet elevfest for elevene på 5.- 7. trinn. Kvelden gikk med til leiker, konkurranser, dans og mye moro. Kiosken ble også flittig besøkt. DJ Værås sørget for heftige rytmer i gymsalen hele kvelden. Takk til Grethe Anita og elevrådet for nok et glitrende arrangement!

Unicef runden

UNICEF RUNDEN 2017

Onsdag 5. april gjennomførte Sysle skole UNICEF-runden. Arrangementet besto av en kort eller lang løype som elevene skulle gå eller løpe. Elevene viste en kjempeinnsats i løpet av halvtimen som løpet varte. Elevene hadde skaffet seg sponsorer som sponset de med en liten sum pr. runde, og pengene fra løpinga går til barnevennlige skoler og barnehager i Rwanda. Vi takker elevene for innsatsen og sponsorene for hjelpen. På bildet ser vi Henrik i 6. klasse som løp totalt 9 runder (6 km) i den lange løypa.