Tekststørrelse T T T T

mobbeombud

Hva kan voksne gjøre?

God vilje er ikke nok!

Foredrag ved mobbeombud Bodil J. Houg på kulturhuset mandag 11.sept. kl 18:30.

Se invitasjonen her

lus[1]

Lusekampanje denne helgen!

Nasjonal lusekampanje i helgen 1-3 september. Viktig at DU tar ansvar og kammer DITT barn!
Det er også viktig at det gis informasjon til skolen i løpet av skoleåret ved utbrudd. Det er ingen skam, vi kan alle få lus.
Se her for informasjon.

logo-circle-of-security-international

FORELDREKURS

Nå har dere muligheten til å melde dere på foreldrekurs, frist innen 27. august. Påmelding finner du her
​Invitasjonen kan du lese her

God sommer

GOD SOMMER

Vi ønsker elever, foreldre/foresatte og ansatte en riktig god sommer!
Første skoledag etter ferien er mandag 21. august.

Akt dag 17a

AKTIVITETSDAG 2017

Fredag 16. juni ble det arrangert aktivitetsdag for alle elevene på skolen. Fokus denne dagen er at alle skal være i aktvitet, prøve ut nye øvelser og få testet seg selv. Det var stor aktvitet hele dagen, til tross for massivt regn i perioder. Elever fra 1IDA ved Rosthaug vgs var med som funksjonærer og de gjorde en fantastisk innsats!

Sommersang 17a

SOMMERSANG 2017

Onsdag 14. juni arrangerte Sysle skole sommersang med tittelen "Helt konge". 1. - 6. trinn sang, danset og underholdt publikum på en fantstisk måte. Det var kun blide fjes å se rundt hele skoleområdet denne flotte onsdagskvelden. Sommersang har utviklet seg å bli en veldig hyggelig samling før sommeren for elever, ansatte og foreldre på Sysle skole.