A A A
Tekststørrelse T T T T
Hjem > Skole-meny > 

Nyheter

Sysle skole[1]

VELKOMMEN TIL NYTT SKOLEÅR!

Håper alle har hatt en fin ferie og er klare til å ta fatt på et nytt skoleår med læring, leik og aktivitet.

Vi begynner mandag 20.august kl. 08:50.

Gammeel skoledag 17

GAMMEL SKOLEDAG PÅ SYSLE

Hver vår er vår flinke stab i aksjon med "Gammel skoledag" på Sysle skolemuseum. Alle 5. klassingene i kommunen kommer på besøk til vårt museum der man skrur tiden tilbake ca. 100-150 år. Elevene som kommer på besøk får en innholdsrik dag spekket med flotte opplevelser. De er med på en gammel skoletime med en streng om myndig lærer. Videre er de med drengen og hugger og kløyver ved, samt at de steiker lapper på bål. Den tredje aktiviteten er et kaffeslaberas hos sjølveste skolemesteren. Der blir servert kaffe og noe å bite i. Skolen høster mye ros for et meget solid og godt opplegg fra både liten og stor!

SOMMERLES17A

SOMMERLES 2018. BLI MED!

Alle elever i 1.-7.klasse kan delta i årets lesekampanje fra 1. juni til 31. august! Les spennende bøker, oppdater profilen din på sommerles.no, få digitale trofeer og hent kule premier på biblioteket i Vikersund ettersom det du leser. Ta turen til biblioteket og finn bøkene du vil lese!

 

kaggenA

SYKKELTUR TIL KAGGEFOSS FOR 7. TRINN

Fredag 19. mai syklet 7. trinn ned Kaggedalen til kraftstasjonen Kaggefoss. Der ble de møtt av de blide og flinke herrene Runar og Odd Arne. Elevene fikk en fin og lærerik omvisning i fjellanlegget. Etter omvisningen fikk elevene sin egen "goodie-bag" fra Glitre. Takk for en strålende og inspirerende omvisning!

kamuflasjeA

KAMUFLASJE AV BRAGETEATERET

Mandag 14. mai fikk skolen besøk av Brageteateret med forestillingen "Kamuflasje". Vi ble kjent med skuespillerne fra Krutt og Kamfer. Forestillingen handlet om å være så sjenert at alt går i stå, og egentlig at man bare vil forsvinne gjennom gulvet.